Lek med mig!

img_4614 (MMS)

Lek med mig!

Han kan förklara exakt hur jag är, men det kan inte jag.

Jag och Adde hade ganska nyss en diskussion om att jag hela tiden tänker på vad alla andra ska tänka om mig.
Jag hade jätte svårt att förklara för Adde hur jag funkar, på ett sätt som han ska förstå.
Tyvärr hade vi lagt på när jag gick in på Backmans blogg, men här är en del av hans ena blogginlägg, som beskriver EXAKT hur jag tänker.

Så jag skulle ju typ bara kunna maila det här stycket till Adde..

"Och så kommer jag runt hörnet. Och det är då det slår mig att nu kan jag ju inte bara köra runt kvarteret, för då är ju risken överhängande att de där farsorna står kvar utanför porten och bara ”Men…var inte du precis här? Vafan? Vänta lite nu…”. Så då måste jag plötsligt göra en lång runda upp till stora vägen för att fördriva tiden så att de ska hinna försvinna. Och medan jag gör det kommer jag på att nu har jag redan kört förbi garaget två gånger inom loppet av fem minuter utan att köra in i det. Och då börjar jag tänka ”var det någon som såg mig?”. Så då blir jag tvungen att köra till Ica och gå in och handla en massa skit. Eftersom jag tänker att precis när jag körde förbi garaget andra gången kanske en granne precis körde ut ur garaget, och de kanske skulle till Ica, så de kanske ligger precis bakom min bil just nu och tänker ”är inte det där Backmans bil? Vart är han på väg egentligen?”. Och då kan jag ju inte plötsligt bara göra en u-sväng utan att se ut som en förbannad idiot. Eller så kanske en annan granne såg mig från balkongen f-ö-r-s-t-a gången jag körde förbi, och nu när jag kommer tillbaka så kanske de precis har gått ner i garaget för att de glömt något i bakluckan på sin bil, och när jag då kommer nerkörande så kommer de bara ”men…körde du inte precis förbi här utanför?”. Och då måste jag, för att inte se ut som en idiot, kunna peka på Ica-kassarna och bara ”nä men du vet…frugan ringde ju”. Och då kommer de nicka förstående och veta exakt vad jag menar."

Och vill ni läsa hela inlägget så finns det här.

energin

Oh my lord säger jag bara.
Hämtade Jaga som skötte sig väldigt fint på dagiset, hon var inte alls lika hoppig och hypad som hon brukar vara och jag tänkte "vad skönt, hon är lugn idag".
Tji fick jag.
Hon har busat med kopplet konstant under promenaden och när jag sa till henne att det räckte så kunde hon inte gå fint i kopplet, och när jag då stannade för att vänta ut henne så hoppar hon rakt upp i luften samtidigt som hon snurrar ett helt varv samtidigt som hon på något sätt hoppar bakåt och in i fotposition. Allt detta vrålandes.

Så jag fick ta halva hennes mat och träna henne med, och andra halvan fick hon äta upp för hon blir stressad om hon är hungrig, så jag hoppas hon har ork kvar till kursen om 1,5 timma haha!

Älskade malle.

eftersökt

Jag mailade min bank för typ.. 3-4 veckor sen då jag hade lite frågor ang mitt företag.
Jag har inte fått svar och har vart lite irriterad över detta.

Samtidigt så har det vart ett okänt stockholmsnumer som ringt mig. Ringt massor verkligen.
Jag kollade på hitta.se och numret fanns inte med så då googlade jag numret och där stog det typ att det var något indiskt företag som ringt folk för att lura dom på pengar och att samtalen kostar sådär stört mkt.
Så jag har hela tiden tänkt "HAH!! Här ska du minsann inte kunna lura mig på några pengar din lilla indier!" och vägrat svara.

Idag lämnade den personen ett meddelande på mitt mobilsvar och berättar att hon ringer från Swedbank och försökt få tag på mig i flera veckor ang mitt mail till dom..

"Episkt"

Det här är bitar ur en konversation för några dagar sen på facebook när Jempan och Bobby lär mig vad ordet "episkt" betyder:

Jempan: Fan vad episkt!
Jag: Jag gillar inte ordet episkt för jag har aldrig fattat vad det betyder.
Jempan: Typ.. top of the liiiiiine! Det är så fantastiskt att man inte vet vad.
Jag: Jag trodde att det betydde typ "gammalt". typ som när man tar kort och väljer en effekt, då kan man ju välja typ sepia eller platinotype :P och den effekten fast i ett ord.
Bobby: ‎"Köp denna episka stol, 100 kroner" är inte nödvändigtvis en gammal stol ^^ Jag dör lite på dig Mandy hahah ^__^ underbart. Patina tänkte du nog på.
Jempan: En episk sak är t.ex. att bobby drack en öl som hette dampen på min födelsedag när jag var i Oslo och hälsade på!
Jag: Oj. NU fattar jag när jag ska använda ordet!
Jempan: En episk sak som du ...gjorde en gång Amanda var t.ex. när du precis kommit in på krogen och kände att du blev så jävla matsugen, så efter att betalat 100 spänn drog du själv till burger king (var det va?) och köpte mat och drog sen hem. The epic things never stooooop.
Jag: Asså NU förstår jag varför en människa döpte sin hund till Epic. fan vad jag funderat på det eftersom jag trodde det var typ Sepiaeffekten. jag gillar att jämföra saker med mina bildeffekter på min kamera.


den här värmen

Sen vi flyttade med jobbet så har jag haft min vinterjacka på mig typ dagligen inne på mitt kontor då det är fruktansvärt kallt.
Jag får spola händerna i varmvatten för jag får så ont i lederna pga kylan, jag kan heller inte vistas på övervåningen där alla mat (!!) finns, för det är för kallt.
Så jag är jävligt osocial på jobbet just för tillfället känns det som.
Men iaf, alla klagar på att jag har på mig jacka och vissa går tom till mitt rum för att se om jag har jackan på mig eller ej, och går sen därifrån. Som en apa i bur lixom.

Till slut fick folket nog och kallade in M på mitt rum för att faktiskt reda ut det här.
När han kom in halvskrek han av värmeutslag, jag satt i vinterjacka och beklagade mig över att jag får urinvägsinfektion varje gång jag sätter mig på min stol för att den är så jävla kall.
Han frågade hur i helvete jag var funtad men kom sen på att det kanske var för att han var tjock ? haha.
Iaf så börjar han krypa runt på golvet för att titta på mitt element, men kände sen att han var för tjock för att kunna se ordentligt, samtidigt som han tyckte elementet var alldeles för varmt för att ens vara i närheten av.

Jag förklarade även att alla tre värmefläcktar jag haft på rummet har DÖTT efter några minuter, så vi kanske måste ringa ut elektrikern för det kanske är något fel på uttaget.
Här tittade M på mig med en VÄLDIGT skeptisk blick och tog sen ena fläckten, satte i uttaget, rattade på lite spakar och sen satte den igång, för att sen dö.
"DU SEEEEER!!!" skrek jag.
Han tittar på mig och säger "Men när ska du fatta att det är VARMT här ? Den här fläckten stänger av sig själv när det blir för varmt, och du kan inte ens sätta på den för DEN TYCKER ATT DET REDAN ÄR FÖR VARMT HÄR INNE!".

Sen stegar han ut från rummet och kommer in med en termometer och säger "du ska få se. jag lovar att det är 23 grader här inne". Jag kontrar med en arg blick och "Aldrig i livet!! max 15!".
Han går, lämnar termometern som DIREKT stiger. Alltså på riktigt, så fort han tog in den så steg den, och steg och steg.
Den slutade på....24 grader.

När M sen kom tillbaka och tittade på termometern så kom vi fram till att jag sitter i ett drag, så han kommer in med ett paraply som han tejpat en pappersbit på längst ut och håller upp i taket.
Pappersbiten fladdrade, som fan.
Så han vinklade bort ventilen, lämnade kvar termometern och gick skrattandes därifrån.

Imorgon kanske jag kan skippa min vinterjacka.


Såhär ser jag ut både inne och ute.

I den lilla och jätte trånga plastbädden k...

img_0037 (MMS)

I den lilla och jätte trånga plastbädden kan man markera apporten

Mellan soffa och bord kan man markera appo...

img_0036 (MMS)

Mellan soffa och bord kan man markera apporten

Här kan man markera apporten

img_0034 (MMS)

Här kan man markera apporten

Den förtvivlade blicken när jag åt min mac...

img_0033 (MMS)

Den förtvivlade blicken när jag åt min macka själv

Allt jag hör är hur jaga galopperar som e...

img_0032 (MMS)

Allt jag hör är hur jaga galopperar som en tok svin länge. Går för att se vad hon gör och möts av denna syn och en hund som kutar mellan sängen och soffan, fram och tillbaka, fram och tillbaka. Frisk luft är inte bra för en malle!

amandalundwall

Herregud, det är typ bara hund här.

RSS 2.0