När ska skiten vända?

Farfar dog i början på året, Diesel avlivades 7/8 och 7/9 fick vi avliva Figge pga bruten höft.
När ska det vända, när får vi lite mer flyt i våra liv?
 
Vi fick en chock med Figge. Han haltade lite lätt på lördagen, hölls inomhus och blev inte bättre, men heller inte sämre. På måndag em blev han blockhalt efter att ha busat med en kartongbit någon minut.
Jag åkte in med honom till Jourkliniken i Kumla och där gick han runt i undersökningsrummet och var lite småhalt, men absolut inte blockhalt. Han var nyfiken, kelig och kurrade när man klappade honom.
När han skulle bli undersökt så morrade han när veterinären klämde vid baklåret, så han blev sövd och röntgenbilder togs.
Där visades det en fraktur i tillväxtzonen i höftbenet. Man kunde operera men det var en lång och jobbig rehab med burvila 6-8veckor direkt efter operationen. Återbesök med röntgen under 7-8 månader efter operationen då höftbenet kan växa fel när man gör denna operation, och då måste han opereras om och det blir återigen burvila.
Därefter blir det friskvårdsrehab regelbundet för att komma igång igen.
Figge hade gett upp hoppet om livet om vi lagt honom i en bur längre än 24 timmar. Han var galen hemma när han inte fick gå ut, så valet var lätt utifrån Figges välmående.
 
Men det gjorde så fruktansvärt ont att låta honom somna in, vår fina katt.
Vi som köpte en katt enbart för att få bort mössen runt om huset, och fick den bästa katt jag någonsin mött.
Han var så social och mysig, mötte oss alltid vid parkeringen när vi kom hem, följde med oss på promenad med hundarna, somnade på min mage varje kväll och skrek efter oss så fort han kom in i huset.
Han älskade att rulla ihop sig som en boll på min mage, kurrade så fort man klappade honom och han lekte så roligt med Jaga.
Vi kommer aldrig få en sån katt igen.
Bästa vackra Figge.
 
 


Kommentarer
Josefin

Fy vad sorgligt, beklagar verkligen. :(

2015-09-09 @ 14:28:23
URL: http://mofesin.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

amandalundwall

Herregud, det är typ bara hund här.

RSS 2.0