Att skrika i falsett när man äger en malle.

HERREGUD vilken kaos det är här hemma just nu.
Det kliar på hela mig och det känns som om en spindel är på min kropp.

När jag gick in i köket var jag SÅHÄR nära på att gå rakt in i en spindel som hängde och dinglade rakt framför mitt ansikte.
Jag som HATAR spindlar skrek rätt ut, ungefär som scooby doo, och Jaga kom som skjuten ur en kanon.
Hon ser spindeln direkt och ställer sig på bakbenen och når precis upp för att dutta till tråden med nosen, så nu hängde spindeln i en tråd från hennes nos.
Jag skrek igen och hon kastar sig mot mig, samtidigt som jag kastar mig bakåt och skriker "TAAAA DEEEEN!" varpå Jaga sladdar rakt fram till sin leksak!
Spindeln är spårlöst borta och Jaga, som är så duktig och alltid kommer tillbaka med leksaker, är på väg rakt emot mig. Jag skriker "NNNNNNNEEEEEEEEEJJJJJJJJ!!!!!!!" i ren panik och Jaga tvärstannar och spottar ut leksaken, varpå jag ser spindeln på golvet och skriker "TAAAA DEEEEN!" varpå Jaga vrålar och kastar sig på sin leksak igen.
Jag pekar på spindel, hon släpper leksaken och duttar nosen på spindeln innan hon kastar sig mot sin leksak. Spindeln ligger inte kvar på golvet och Jaga kommer ännu en gång i 190 km/h mot mig. Jag skriker ännu en gång "NNEEEEJJJJ!!!" och Jaga spottar ut leksaken. Jag springer in i vardagsrummet och Jaga tar leksaken igen och sätter fart efter mig. Jag skriker "NNNEEEJJJ!" och Jaga hoppar som en galen ko samtidigt som hon spottar ut leksaken IGEN.
Då ser jag den! Spindeln ligger på golvet bredvid leksaken!
Jag skriker "TAAAA DEEEN!" och Jaga kastar sig mot leksaken, får spindeln på nosen och hoppar rakt in i min mage och... GÖR EN NOSDUTT!!
Jag går upp i falsett och flaxar med armarna och hoppar som en kängru samtidigt som jag ryser av panik, och Jaga hoppar efter.


Spindeln är spårlöst borta. Det här blir en lååååång natt.


Kommentarer
Helena

HiHi underbart :D hoppas du fick sova något iaf :P

2012-06-01 @ 07:54:22
Erika

Hahahahahahaa! Detta blev nog dagens skratt! Jag hade velat vart med och sätt det!

Kan tänka mig att Jaga blev förvirrad :P Hahahahahaha

2012-06-01 @ 10:28:03
URL: http://erikashundliv.blogg.se/
Jessica

Hahaha jag dog av skratt!

2012-06-01 @ 20:27:22
Josefin

Hahahaha! Hahahhahahhh!En spindel hoppade ut från min handduk när jag hade duschat, jag skrek mitt fina kärringskrik och slängde handduken på den, hoppade på handduken och stängde in den i badrummet. Ain't touching that shit!

2012-06-02 @ 01:31:03
URL: http://mofesin.blogg.se/
Anki

Din stackare, lider med dig. Vilken mardröm. hahaha

2012-06-02 @ 10:59:37


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

amandalundwall

Herregud, det är typ bara hund här.

RSS 2.0