jävlar i havetIgår var anki här och pratade, skrattade, drack kaffe och åt av min sjukt goda fakekaka jag blandade ihop.
Det är så mysigt att träffa gamla vänner som man typ ser en gång per år och sen skrattar man som om man ses varje dag.

Efter det drog jag jätte taggad till gymmet.
Jag skulle springa som ett as på löpbandet.
Jag brukar ju springa 30 minuter och då är jag ganska trött efter, eftersom jag kör intervaller, och jag brukar komma run 5-5,5 km.
Igår tänkte jag slå det.
Det gick sådär, jag var så jävla övertaggad så efter 14 minuter blev maskinen svart och löpbandet tvärstannade.
Kontakten ur väggen hade flygit ur, jag sprang alltså som en jävla idiot.
Så innan jag ens kom på att det var kontakten (vem fan tänker att ett löpband har en kontakt för det först?) om var problemet så hade jag blivit kall. Och opeppad.
Så jag hoppade upp på ett annat band, inte fan satte jag i kontakten, och försökte tagga till mig själv igen.
Det gick inte, jag sprang bara 9 minuter till.
Fan vad surt sånt där är.

Sen körde jag vilse.
Jag tänkte att jag skulle köra igenom norr hem eftersom att jag ev. ska bo där, och jag svängde vänster och jag svängde vänster igen och sen svängde jag höger och sen var jag vilse.
Jag ringde Victor och bad om hjälp.
Tydligen var jag typ gatan bort ifrån honom så jag sprang upp dit och hängde en stund innan jag åkte hem till världens bästa hund.
Vi kraschade i sängen ganska fort igår.


Kommentarer
Mamma

Skrattar ihjäl mej :) Kanske bäst att bo i Almby verkar dt som.

2012-01-06 @ 10:47:02
Johanna Nilsson

Haha, jag tycker det är credit att du sprang ur kontakten ur löparbandet, den har jag aldrig varit med om! Håller med om det din kommentar, när man bygger hela livet runt träningen. Jag både älskar och hatar det! De är så jävla härligt. Man blir helt uppslukad dessvärre, haha.Tack för alla tips! Tyvärr är Goliat så jäkla svår att få "triggad", han är jätte svår att få att leka, godis är bra och har kämpat hur länge som helst för att överföra det på leksaken (han får godis när han interagerar med leksaken) men längre än så går det inte. Har även svårt att få honom att ta saker i munnen. Har ju gett upp klickern i omgångar då han är så ljudkänslig så att han blir rädd även på en ställbarklicker, vilket är skittråkigt. Ändå älskar han att träna in trix, haha, svårt o förklara. Han är svår triggad men går igång till en viss gräns på godisbelöningar och kontaktbelöningar. Största målet blir att få honom att apportera något roligt. Ska få honom o ställa sig i något med, det lät kul! Jag har fått sån dålig fantasi efter beskedet, kändes som om jag gav upp alla mina mål och ideer och inte vågar hitta på nya. Men nu är jag lite mer taggad :)

2012-01-06 @ 11:32:24
URL: http://jmmnk.spotlife.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

amandalundwall

Herregud, det är typ bara hund här.

RSS 2.0