den här värmen

Sen vi flyttade med jobbet så har jag haft min vinterjacka på mig typ dagligen inne på mitt kontor då det är fruktansvärt kallt.
Jag får spola händerna i varmvatten för jag får så ont i lederna pga kylan, jag kan heller inte vistas på övervåningen där alla mat (!!) finns, för det är för kallt.
Så jag är jävligt osocial på jobbet just för tillfället känns det som.
Men iaf, alla klagar på att jag har på mig jacka och vissa går tom till mitt rum för att se om jag har jackan på mig eller ej, och går sen därifrån. Som en apa i bur lixom.

Till slut fick folket nog och kallade in M på mitt rum för att faktiskt reda ut det här.
När han kom in halvskrek han av värmeutslag, jag satt i vinterjacka och beklagade mig över att jag får urinvägsinfektion varje gång jag sätter mig på min stol för att den är så jävla kall.
Han frågade hur i helvete jag var funtad men kom sen på att det kanske var för att han var tjock ? haha.
Iaf så börjar han krypa runt på golvet för att titta på mitt element, men kände sen att han var för tjock för att kunna se ordentligt, samtidigt som han tyckte elementet var alldeles för varmt för att ens vara i närheten av.

Jag förklarade även att alla tre värmefläcktar jag haft på rummet har DÖTT efter några minuter, så vi kanske måste ringa ut elektrikern för det kanske är något fel på uttaget.
Här tittade M på mig med en VÄLDIGT skeptisk blick och tog sen ena fläckten, satte i uttaget, rattade på lite spakar och sen satte den igång, för att sen dö.
"DU SEEEEER!!!" skrek jag.
Han tittar på mig och säger "Men när ska du fatta att det är VARMT här ? Den här fläckten stänger av sig själv när det blir för varmt, och du kan inte ens sätta på den för DEN TYCKER ATT DET REDAN ÄR FÖR VARMT HÄR INNE!".

Sen stegar han ut från rummet och kommer in med en termometer och säger "du ska få se. jag lovar att det är 23 grader här inne". Jag kontrar med en arg blick och "Aldrig i livet!! max 15!".
Han går, lämnar termometern som DIREKT stiger. Alltså på riktigt, så fort han tog in den så steg den, och steg och steg.
Den slutade på....24 grader.

När M sen kom tillbaka och tittade på termometern så kom vi fram till att jag sitter i ett drag, så han kommer in med ett paraply som han tejpat en pappersbit på längst ut och håller upp i taket.
Pappersbiten fladdrade, som fan.
Så han vinklade bort ventilen, lämnade kvar termometern och gick skrattandes därifrån.

Imorgon kanske jag kan skippa min vinterjacka.


Såhär ser jag ut både inne och ute.


Kommentarer
Annica

usch det är hemskt att behöva frysa inomhus

Mamma

Hahahah låter nästan som Fredrik Backman Amanda :) Och Tack för att jag får läsa inlägget :=

2012-02-10 @ 07:20:49


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

amandalundwall

Herregud, det är typ bara hund här.

RSS 2.0