grisjaga

Jaga ville svalka sig när vi var hos farmor och farfar och började därför leka/doppa sig i en vattenpöl ute på gräsmattan.
Jag lät henne hållas och när jag gick fram för att hämta henne märkte jag en underlig doft.
Hon har lekt med utspätt gödsel.
Hela hon luktade grisbajs, hela jag luktade grisbajs och hela vattenhålet luktade grisbajs.


Kommentarer
Erika

Bättre grisbajs än människobajs, som min bästa väns terv rullar sig i när hon får chansen! ;)Belgare är sköna varelser! Mina är svarta.//Erika

2011-08-29 @ 17:28:41
URL: http://www.inka.bloggplatsen.se
Erika

Mina är från Biarbos och Flisdaelen's.

Ja de har ju som en tendens att stoppa i sig allt möjligt. Jag föredrar dock oftast att de äter saker än att de rullar sig i det. Munnen är ju ett väldigt begränsat område. DOCK har tanten blivit så känslig i magen när hon blivit gammal, så hon får diarré av minsta lilla. Äter hon nåt konstigt måste man tvinga henne att spy upp det... jobbigt, deluxe.

2011-08-29 @ 20:37:51
URL: http://www.inka.bloggplatsen.se
Martina

Har faktiskt redan kännt att au pair grejen inte är min grej. Alltså jag gillar inte barn så jag fattar inte vad jag tänkte med. De här är dessutom bortskämda, odiciplinerade, uppkäftiga och högljuda. Har ALLDRIG vart med om dess like. Det är därför jag inte vill umgås med familjen när jag är ledig. För jag måste redan som det är umgås med de där ungarna 45 timmar i veckan. Anledningen att jag kom hit va ju fritiden och livet utanför jobbet. Men nu har jag inte ens det liksom. HATAR det här stället!

2011-08-30 @ 15:47:49
URL: http://martinawicander.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

amandalundwall

Herregud, det är typ bara hund här.

RSS 2.0