hundsnack

Jag tänker dagligen på min blivande valp, vad den ska heta, hur den kommer att se ut, vad vi ska göra under våra första 4 veckor och hur vi står där på prispallen haha.
Tänk att jag var helt förstörd i oktober och trodde att det skulle ta ÅR innan jag skulle kunna skaffa en ny hund, och nu har jag en, förhoppningsvis, i augusti.
Inte ens ett år efter Trosans död.

Fast samtidigt känns det lite elakt, att jag går runt och längtar så galet mycket efter en ny hund, när jag vet att jag inte kommer få tillbaka Trosan.
Hur kan jag längta efter en hund som inte är Trosan ?
Hur kan jag ens vilja ha en hund som inte är Trosan ?

Men samtidigt så vet jag att hundar är mitt liv, det bästa jag vet, och även om Trosan hade levt så hade jag skaffat en till när jag kunde, för att kunna tävla ordentligt.
Men det känns lite falskt, som om jag sviker min bästa vän.

Fast jag tror vi alla vet att ingen hund kommer slå Trosan.
Min fina underbara Trosan.Kommentarer
Mamma

Precis som du skriver.....finns ABSOLUT ingen som Trosan, och kommer ALDRIG att kunna ta hennes plats <3 våran bästa bästa kommer alltid ha en speciell plats i våra hjärtan, men för den saken så kommer vi älska din nya hund iaf

2011-04-19 @ 09:05:44
manda

jo det är väl så, men det känns ändå så himla konstigt att jag börjar gråta så fort jag ser kort på Trosan, samtidigt som jag vill gråta av glädje när jag tänker på min nya hund.Känns lite som en dubbelmoral haha

2011-04-19 @ 09:41:28
MONCAN

SÖTA,SÖTA TROSAN

2011-04-19 @ 10:33:32


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

amandalundwall

Herregud, det är typ bara hund här.

RSS 2.0